VIDEO |Noua fabrica de formaldehida de la Sebes: "Ministerul SUSPENDA acordarea autorizatiei de mediu pana la clarificarea situatiei"

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 14 Ianuarie 2015, ora 14:13
62 citiri
Miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, prefectul judetului Alba, Gheorghe Feneser a anuntat ca Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a primit in 12 ianuarie doua contestatii privind decizia de revizuire a autorizatiei integrate de mediu pentru SC Kronospan, inaintate de doua organizatii non-guvernamentale reprezentantive din domeniul protectiei mediului din Sebes.

Feneser a precizat ca pe perioada analizarii contestatiilor, "ministerul va suspenda acordarea autorizatiei pana la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.