VIDEO/ Premierul Dacian Ciolos: "Alba Iulia este un municipiu aparte. S-a dezvoltat foarte mult prin competenta administratiei de a atrage fonduri europene, dar si prin competenta de a le utiliza corect"

Luni, 21 Martie 2016, ora 12:31
94 citiri
Primul ministru Dacian Ciolos, alaturi de vicepremierul Vasile Dancu si ministrul Agriculturii Achim Irimescu au avut, luni, o intalnire la Primaria Alba Iulia cu primarul Mircea Hava, presedintele CJ Alba Ion Dumitrel si prefectul Cornel Murg.

Temele discutate au fost sintetizate de premier intr-o conferinta de presa si au constat in gasirea de solutii pentru a continua proiectele de dezvoltare a orasului cu ajutorul fondurilor europene, proiecte ce cuprind si doua obiective importante din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea