VIDEO "Spectacol" la motiunea de cenzura: Deputatul de Alba, Florin Roman, cu oua, ulei, lapte si paine, la tribuna Parlamentului. "Domnule Tudose, nu mai luati Romania la misto"

Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 15:30
36 citiri
Deputatul PNL de Alba Florin Roman s-a prezentat, joi, la tribuna Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura, cu mai multe produse agroalimentare, printre care oua, ulei, lapte si paine sustinand ca acestea apartin unei familii care a platit pentru ele un pret mai mare decat in luna septembrie.

"Vorbesc azi de la tribuna Parlamentului in numele oamenilor simpli, a celor care au iesit in strada, a celor care protesteaza si acum in strada, a romanilor care iubesc aceasta tara. O familie de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea