VIDEO Tenorul care a dus folclorul romanesc in opera de la Viena si tulnicaresele din Cimpeni au facut spectacol la "Romanii au Talent"

Sursa: Adevarul
Sambata, 21 Aprilie 2018, ora 20:29
86 citiri
Artistul care a dus folclorul romanesc la Opera de Stat din Viena, Liviu Burz, a prezentat un spectacol desavarsit pe scena emisiunii "Romanii au Talent". Liviu Burz (43 de ani) este din Campeni, judetul Alba, si este unul dintre celei mai prestigioase opere din lume - Opera de Stat din Viena. Chiar si in capitala imperiala a valsului, romanul a promovat folclorul romanesc, despre care spune ca il ia peste tot in lume pentru ca "stilul stufletului este folclorul". La "Romanii au talent", Liviu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.