"Viitorul Padurii Mamut" - Initiativa unui grup de albaiulieni si a unui consilier local de infiintare a unui ONG pentru transformarea acesteia in "Padure Parc"

Luni, 10 Decembrie 2018, ora 22:30
76 citiri
"Viitorul Padurii Mamut" - Initiativa unui grup de albaiulieni si a unui consilier local de infiintare a unui ONG pentru stoparea furtului de lemn.

Scopul principal al O.N.G.-ului este demararea procesului de transformare a Padurii Mamut in "Padure Parc". Padure Parc inseamna practic o diversitate de specii, realizarea de alei si montarea mai multor banci de-a lungul acestora.

Ca urmare a multor telefoane primite in legatura cu taierile si furtul de lemne din padurea Mamut si dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea