VINERI: "Festivalul florilor de mai", la Aiud. Copii de la 17 gradinite din judetul Alba se intrec in pasi de dans, pe scena Centrului Cultural "Liviu Rebreanu"

Joi, 26 Mai 2016, ora 12:32
77 citiri
Gradinita cu Program Prelungit "Primii Pasi" din municipiul Aiud organizeaza vineri, 27 mai 2016, incepand cu ora 17:00, la Centrul Cultural "Liviu Rebreanu" Aiud, concursul judetean de dans "Festivalul florilor de mai".

Evenimentul, dedicat copiilor prescolari, si-a deschis portile in anul 2008 si a avut un real succes, devenind o traditie in municipiu. An de an, festivalul s-a bucurat de participarea grupurilor de copii, grupuri coordonate de doamnele educatoare si a beneficiat mereu de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea