Votanti din satele imbatranite din Podisul Secaselor: "Cei care nu merg la vot fac aia mai mare prostie. Du-te la vot si alege pe cine vrei!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 11 Decembrie 2016, ora 18:48
69 citiri
"Cei care nu merg la vot fac aia mai mare prostie. Du-te la vot si alege pe cine vrei", aceasta este indemnul unui alegator din Alba in varsta de 81 de ani, care a mers constincios sa isi aleaga reprezentantii in parlament. Ioan Cristea locuieste in satul Secasel, unde nu locuiesc mai mult de 200 de suflete, majoritatea cu varsta peste 50 de ani. Ioan Cristea a venit la vot dupa ce a iesit de la biserica, insotit de cinci femei. "Sa mearga toata lumea ca de aia avem drept de vot. Este foarte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.