Weekend excelent, pe PARTIILE din ALBA: Se schiaza in conditii foarte bune la Arieseni, iar la Sureanu sunteti asteptati la distractie. Vor avea loc "Serbarile Zapezii"

Vineri, 26 Ianuarie 2018, ora 22:33
118 citiri
Iubitorii sporturilor de iarna din judetul Alba, si nu numai, isi pot programa linistiti o iesire la munte, in acest weekend. Atat la Arieseni, cat si la Sureanu, partiile se prezinta excelent, datorita ninsorilor si a frigului care a pastrat bine stratul de zapada.

Esinand cont de ninsorile care au cazut si de gerul care a fixat zapada in cele mai bune conditii, partiile de la Sureanu se prezinta, in momentul de fata, remarcabil de bine. Exista omat natural, proaspat, abundent atat pe cele 8 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea