16 iulie: Secretarul de stat Anca-Laura Ionescu, de la Ministerul Energiei, IMM si Mediului de Afaceri, la Alba Iulia. Discutii despre masurile initiate de Guvern

Sursa: Alba24.ro
Marti, 07 Iulie 2015, ora 11:14
45 citiri
Masurile initiate de Guvern pentru sprijinirea IMM-urilor si a mediului de afaceri autohton vor fi prezentate la Alba Iulia de secretarul de stat Anca-Laura Ionescu, de la Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri.

Reprezentantul Guvernului participa la o intalnire organizata joi, 16 iulie, la Camera de Comert si Industrie Alba, prin care se urmareste identificarea problemelor cu care se confrunta intreprinzatorii in desfasurarea activitatii.

Alte teme de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.