ASTAZI: Seminar pentru agricultori organizat de ADR Centru la Alba Iulia. Noutati de ultima ora in domenii de finantare pentru mediul rural

Sursa: Alba24.ro
Joi, 03 Octombrie 2013, ora 08:30
114 citiri
ADR Centru, prin intermediul Centrului Europe Direct Regiunea Centru prezinta joi, 3 octombrie, ultimele noutati privind finantarile in domenii din mediul rural.

De la ora 9.00, se desfasoara seminarul "Politici si instrumente pentru cresterea si dezvoltarea durabila a zonelor rurale", la care sunt invitati reprezentanti din conducerea centrala a APDRP.

Pentru urmatorii sase ani, Romania va avea la dispozitie peste 7,1 miliarde de euro fonduri europene pentru Programul National de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.