Joburi de vacanta: Elevii si studentii din Alba care vor sa munceasca pe perioada verii vor primi informatii despre posibilitati de angajare

Sursa: Alba24.ro
Sambata, 15 Iunie 2013, ora 09:35
112 citiri
Elevii si studentii care vor sa se angajeze pe perioada verii vor fi informati despre oportunitatile de angajare pe perioada vacantei, iar angajatorii vor primi sprijin financiar din partea AJOFM, daca semneaza contracte de munca pentru elevi si studenti.

Acesta este obiectul unei campanii de informare lansata de presedinta Organizatiei de Femei a PDL Alba, prof. Rodica Andronescu.

"In perioada 15-30 iunie, Organizatia de Femei a PDL Alba organizeaza o campanie de informare a tinerilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: AJOFM Alba joburi vacanta Alba