Lem's si-a deschis in zona garii din Alba Iulia un nou magazin, dar l-a inchis pe cel din centrul comercial de langa Kaufland. Mutare norocoasa?

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 12 August 2015, ora 17:13
64 citiri
Dupa ce in luna februarie si-a inchis magazinul din zona Kaufland din Alba Iulia, producatorul de mobila Lemet a deschis in aceasta vara un nou magazin Lem's in oras. Inaugurarea a avut loc in iulie, iar investitia se ridica la suma de 1 milion de euro- suma avansata de conducerea companiei din Campina. Locatia noului magazin se afla in spatiul unde, pe rand, in ultimii zece ani, mai multi retaileri au dat faliment. Spar si Minimax Discount sunt doar doua dintre supermarketurile care au trecut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.