Lovitura de la Comisia Europeana. Sanctiuni pentru legea care obliga marile magazine sa vanda in proportie de 51% produse romanesti

Sursa: Alba24.ro
Joi, 08 Decembrie 2016, ora 23:59
35 citiri
Legea adoptata de Parlament care obliga marile magazine sa vanda in proportie de 51% alimente din productia interna este privita cu ochi rai de Comisia Europeana.

Comisia Europeana a respins recent argumentele cu care autoritatile romane au promovat Legea care impune marilor comercianti sa asigure 51% din oferta de alimente de la producatori locali.

In urma respingerii acestor argumente, Comisia a fost nevoita sa inchida dosarul initial privitor la aceasta lege, iar pasul urmator presupune in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.