Primarul Sebesului despre autorizarea noii fabrici de Formaldehida a Kronospan SA: "Din punct de vedere moral, am un semn de intrebare"

Sursa: Alba24.ro
Marti, 11 Noiembrie 2014, ora 00:31
137 citiri
Primaria din Sebes a emis autorizatie de constructie pentru compania Kronospan care intentioneaza sa deschida in localitate o noua fabrica de formaldehida.

Kronospan, unul dintre cei mai mari producatori de placi stratificate din Europa, a inceput constructia unei noi fabrici de formaldehida in Sebes, cu o capacitate de 60.000 de tone pe an, in conditiile in care pe platforma industriala functioneaza deja o unitate care produce 30.000 de tone pe an. Durata de viata estimata a noii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.