Reprezentanta CE, Angela Filote in vizita la fabrica de lactate din Lopadea Noua. "Tot ce am vizitat in Alba mi s-a parut minunat"

Sursa: Alba24.ro
Sambata, 23 August 2014, ora 03:31
186 citiri
Vineri, sefa Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti, Angela Filote, a fost in vizita la fabrica de lactate si branzeturi Biomilk, din comuna Lopadea Noua. Aceasta unitate functioneaza din anul 1994, dar inainte de a deveni fabrica de procesare a laptelui, a fost o cladire unde se faceau sucuri naturale. Aici erau de fapt dormitoarele muncitorilor, care lucrau la culegerea fructelor. In anul 2000, fabrica a devenit una de procesare a laptelui si a fost finantata din fonduri europene. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.