UPDATE: Blocaje pe drumurile nationale si judetene din cauza zapezii abundente. Un autobuz cu pasageri a ramas blocat pe DJ 106 F, intre Calnic si Girbova

Miercuri, 17 Ianuarie 2018, ora 16:48
55 citiri
Cum ninge putin mai serios, cum judetul Alba este blocat. Mai multe sectoare de drumuri nationale sunt inchise, din cauza zapezii, drumurile judetene sunt si ele impracticabile.

In Alba traficul este blocat partial, pe anumite sectoare de drum, datorita neglijentei si lipsei de organizare a drumarilor. Pe sectoarele respective ninge in continuare abundent.

Pe Drumul National 1 se circula cu dificultate, surse din trafic nu au vazut nici o masina a drumarilor. DN 75 intre Turda si Campeni este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana