Cum se sarbatoreste 1 DECEMBRIE la ALBA IULIA . PROGRAMUL COMPLET al evenimentelor organizate de Ziua Nationala a Romaniei, in "Cealalta capitala"

Joi, 27 Noiembrie 2014, ora 00:18
316 citiri
"Veniti la Alba, veniti cu miile, cu zecile de mii", indemnul anului 1918, cand s-a faurit Unirea Transilvaniei cu Romania, ramane si azi, si maine, mereu, un indemn de Ziua Nationala a Romaniei pentru toti cei cu suflet de roman. Trei zile pline de sunet si culoare ii asteapta in acest an pe cei care vor alege ca destinatie Capitala Marii Uniri de 1 Decembrie. Autoritatile locale si judetene au pregatit un program divers, un Festival de Romania, asa cum merita romanii sa aiba de ziua lor. De ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea