Doi indragiti cantareti de muzica populara din Alba si-au unit destinele. Ioana Clonta si Ovidiu Taran, nunta cu 350 de invitati

Sursa: Alba24.ro
Joi, 17 Octombrie 2019, ora 07:47
104 citiri
Doi indragiti cantareti de muzica populara din judetul Alba si-au unit destinele in urma cu cateva zile. Ioana Maria Clonta si Ovidiu Taran si-au spus reciproc "DA" si si-au promis ca se vor iubi si in continuare, asa cum o fac de opta ani.
Cei doi canta impreuna, iar Ioana este foarte cunoscuta pentru ca incearca sa conserve cantecele traditionale ale zonei din care vine: Valea Ampoiului.

"Ne-am unit destinele in data de 13 Octombrie 2019 dupa o lunga relatie de 8 ani. Cununia religioasa a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.