FOTO: Spectacol inedit la Alba Iulia - Tehnologia 3D intra in lumea de poveste a papusilor, pe scena Teatrului "Prichindel"

Sursa: Alba24.ro
Joi, 14 Noiembrie 2019, ora 11:46
36 citiri
Tehnologia 3D alaturi de papusile clasice manuite de artistii papusari din Alba Iulia dau viata unui spectacol revolutionar pe scena Teatrului "Prichindel".
Intr-o societate bazata pe tehnologie, teatrul din Alba Iulia se adapteaza cerintelor celor mici si combina teatrul de papusi cu imaginile 3D.
"Regele suparat pe clovn" este un spectacol pus in scena de regizorul de teatru Radu Dinulescu, care are la baza un text scris special pentru acest proiect de cunoscutul dramaturg Matei Visniec. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.