VIDEO: Albaiulianul Tudor Man si trupa sa B52 au facut senzatie la "X Factor". Au primit 3 de "DA", iar Brenciu le-a prezis "FINALA"!

Vineri, 02 Octombrie 2015, ora 22:31
127 citiri
Talent, tinerete, curaj, adica un grup perfect, de asta au dat dovada albaiulianul Tudor Man si ceilalti doi colegi impreuna cu care formeaza trupa B52, vineri seara, pe scena la X Factor, concursul de talente organizat de Antena 1. Acestia au reusit sa impresioneze juratii cu prestatia lor si au primit 3 de "DA", calificandu-se astfel in faza urmatoare.

Cu toate ca cei trei au format grupul B52 cu putin inainte de aceasta editie X Factor, Tudor, Vlad si Andra au reusit sa faca un show pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea