Alba, la putere in fotbalul romanesc! In Liga a 3-a, judetul nostru, in fruntea topului reprezentantelor in viitoarea stagiune!

Joi, 06 Iulie 2017, ora 12:30
66 citiri
In viitoarea editie, 2017-2018, a fotbalului romanesc, Alba va fi un pol important pe harta "sportului rege" din tara, un record national al ultimelor decenii fiind stabilit prin cele sase promovari consecutive in Liga a 3-a!

Astfel, in primele trei esaloane, daca nu vom consemna retrageri, dintre cele 110 echipe (14 in Liga 1, 20 in Liga a 2-a, respectiv 5 serii de 16 echipe in Liga a 3-a), judetul Alba se regaseste la loc de cinste, cu cinci reprezentante la startul esalonului tert! ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea