Antrenorul Darko Zakoc continua si in sezonul viitor la campioana Volei Alba Blaj! "Darko este cel mai bun antrenor din Romania!"

Sambata, 14 Mai 2016, ora 09:34
38 citiri
Veste extraordinara pentru campioana Volei Alba Blaj, antrenorul sarb Darko Zakoc acceptand sa conduca echipa din "Mica Roma" si in stagiunea 2016-2017, dupa cele doua titluri consecutive adjudecate cu formatia blajeana.

"Darko este cel mai bun antrenor din Romania si ne bucuram ca il vom avea in continuare pe banca tehnica. Noi nu facem schimbari de dragul schimbarii si am optat pentru continuitate la cel mai inalt nivel. Mergem mai departe spre performanta, cu Darko Zakoc si intreaga sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea