Astazi, ora 18.00, etapa intermediara in Liga a IV-a: Euro Spring, confruntare de gradul zero cu liderul Performanta Ighiu!

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 12:34
81 citiri
Astazi, de la ora 18.00, se disputa partidele celei de-a doua runde intermediare din returul Ligii a IV-a. Cel mai important joc, unul cu implicatii la varful ierarhiei se deruleaza la Spring, unde poposeste liderul Performanta Ighiu. Prima clasata are 14 victorii la rand (16 meciuri fara esec) insa va juca in fieful unei echipe puternice, Euro Spring, neinvinsa in partea a doua a campionatului.

Nou-promovata este "regina remizelor" in actuala stagiune (14 egaluri), in ultimele 4 confruntari ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea