Dan Comsa, antrenorul liderului Viitorul Santimbru: "Nu mi-e teama de contracandidate! Numai noi putem pierde campionatul"

Luni, 08 Februarie 2016, ora 22:33
67 citiri
Spre deosebire de Muresul Vintu de Jos si Surianu Sebes, contracandidatele la prima pozitie din Liga a 4-a Alba, liderul Viitorul Santimbru nu a impresionat la bursa transferurilor in aceasta iarna, insa antrenorul Dan Comsa nu se teme de lupta din retur. "Le-am spus jucatorilor ca numai noi putem pierde campionatul. Aritmetica returului este simpla: putem sa adunam cu 6 puncte mai putin decat Muresul Vintu sau Surianu Sebes. Oponentele ne pot invinge intr-un singur meci, restul trebuie sa le ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea