Despartiri cu greutate la Muresul Vintu de Jos: N. Banica a plecat la Surianu Sebes, Stoianof si Iclanzan la AFC Unirea Alba Iulia | Divizionara terta se intareste cu G. Goronea (Metalurgistul Cugir) si R. Bodea (Performanta Ighiu)

Miercuri, 27 Iulie 2016, ora 11:56
123 citiri
Din motive financiare, Muresul Vinu de Jos s-a despartit de trei jucatori importanti, N. Banica, Stoianof si Iclanzan, fotbalisti determinanti in sezonul promovarii in esalonul tert.

Surianu Sebes a izbutit o achizitie de marca, adaugandu-l pe Banica, un goalkeeper extrem de apreciat, pe lista transferurilor din intersezon, ce cuprinde fotbalisti din esalonul tert precum Oniche, Potopea, Balas, M. Neagu si Suteu.

Noul antrenor Stefan Fogorosi s-a lovit din start de probleme, in conditiile in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea