Dupa evitarea retrogradarii, incertitudinea persista pentru Unirea Alba Iulia | Banii de pe Nicolae Stanciu - colacul de salvare pentru corabia "alb-negrilor"

Luni, 03 Iunie 2019, ora 15:36
60 citiri
Pornita la drum cu gandul de a ataca promovarea in Liga a 2-a, Unirea Alba Iulia abia a reusit sa se salveze de la retrogradarea in Liga a 4-a, in ultima etapa, cu o remiza la Chisinau Cris!

Problema financiara a apasat puternic si in partea secunda a campionatului, perioada in care echipierii "alb-negrii" au jucat fara bani, primind foarte putin din ceea ce li s-ar fi cuvenit in plan financiar. Dupa masiva plecare din intersezon, cand 12 jucatori au parasit divizionara terta, antrenorul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea