Fara liber de sarbatori pentru echipa lui Miroslav Popov | Pana la finele anului, CSU Alba Iulia va disputa 10 partide in trei competitii!

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 15:35
36 citiri
Dupa vacanta de doua saptamani, oferita de partidele disputate in preliminariile Campionatului European de echipa Romaniei, condusa de antrenorii Miroslav Popov si George Lancranjan, finalul anului este unul de foc pentru baschetbalistele din Cetatea Marii Uniri.

Studentele sunt obligate sa dispute nu mai putin de 10 jocuri oficiale, pana la finalul anului, in trei competitii, Cupa Romaniei, Liga Europei Centrale si Liga Nationala, intr-un interval de o luna (mai precis din 29 noiembrie, pana ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea