FOTO: Florea Grup a reprezentat onorabil Romania la EURO Business Cup | Ciprian Branza -golgheter si cel mai bun jucator al turneului!

Joi, 30 Mai 2019, ora 11:54
51 citiri
In perioada 22-26 mai 2019, in Antalya, Turcia, a avut loc EURO Business Cup, cel mai important eveniment de minifotbal destinat companiilor. Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre patru echipe, una dintre ele fiind Florea Grup din Alba Iulia, ce a acces pana in optimile turneului.

La campionat au participat 24 de echipe, fiecare avand cate 6 jucatori pe teren. Echipa din Alba Iulia a pornit la start intr-o grupa alaturi de formatii din Ungaria, Ucraina si Portugalia. Desi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea