FOTO, LIVE-TEXT, Industria Galda - National Sebis 1-0 (0-0)! Victorie imensa in derby-ul promovarii in Liga a 2-a, trupa lui Paul Ciuca e lider!

Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 22:30
42 citiri
Industria Galda de Jos este noul lider al Seriei a 4-a , dupa ce a invins in derby-ul promovarii pe National Sebis, scor 1-0 (0-0), gol marcat de S. Muresan (58).

O victorie imensa pentru trupa condusa de Paul Ciuca, care a preluat prima pozitie si, cu 5 etape inaine de finalul stagiunii are doua puncte avans, fiind cu sanse reale de promovare.

O serie fabuloasa al galdenilor, care are 11 jocuri invincibile si revine in fotoliul de lider al seriei, dupa un succes imens, care confrma ca la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea