FOTO: Razboi total CS Ocna Mures - AJF Alba, in cazul "Cotoara"! Sorin Corpodean: "in urmatoarea Adunare Generala o sa-i cer demisia presedintelui Cristian Petropulos"!

Joi, 06 Aprilie 2017, ora 17:00
78 citiri
Cazul "Cotoara" a declansat un adevarat razboi intre CS Ocna Mures si Asociatia Judeteana de Fotbal Alba, Sorin Corpodean, presedintele clubului ocnamuresean anuntand astazi, in cadrul unei conferinte de presa ca va solicita demisia lui Cristian Petropulos din fruntea AJF Alba!

Cert este ca AJF Alba trebuie sa suporte erorile savarsite in acest caz, intrucat i-a permis lui Cotoara sa se legitimeze la Surianu Sebes, desi litigiul sau cu CS Ocna Mures nu se incheiase din punct de vedere oficial. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea