In opinia presedintelui AJF Alba, formatul ideal al Ligii a IV-a Alba: cu 14 echipe | "Campioana judetului promoveaza de sase ani in Liga a 3-a. De ce sa schimbam sistemul?"

Marti, 13 Martie 2018, ora 18:31
99 citiri
Recentele retrageri din Liga a IV-a inaintea startului returului ale formatiilor Rapid CFR Teius si Ariesul Apuseni Baia de Aries, caz in care in fiecare runda din primavara vor sta cate doua echipe, ridica iarasi in fotbalul amator din Alba problema sistemului competitional. Esinand cont ca in vara s-a trecut in al patrulea esalon de la 14 la 16 echipe, fiind primite la cerere Metalu Aiud, CS Zlatna si Euro Spring, desi doua grupari de traditie, Inter Ciugud si Dalia Sport Daia Romana s-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea