In primul meci din zona juniorilor A1, Bihorul Beius - CS Ocna Mures 4-1 (2-1) *Esec pentru echipa condusa de Radu Coroiu

Vineri, 19 Iunie 2015, ora 22:33
59 citiri
CS Ocna Mures a debutat azi cu un esec la etapa de zona a juniorilor A1, contra echipei gazda a competitiei, Bihorul Beius, scor 1-4 (1-2).

Echipa condusa de Radu Coroiu a deschis scorul in minutul 15, prin Dandos (din lovitura libera), dar apoi nu a mai rezistat, primind doua goluri pana la pauza.

"In acest meci, adversarii au avut o dorinta superioara de victorie. Aceasta e una dintre cauze, dar in acelasi timp am ratat doua ocazii mari la 1-0 pentru noi. Au fost si doua faze in care puteam ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea