Incepe returul si in Liga a IV-a! Inclestare la baioneta, in trei, Viitorul Santimbru, Muresul Vintu si Surianu Sebes pentru titlul de campioana!

Vineri, 04 Martie 2016, ora 18:33
47 citiri
Trei pretendente la coroana de lauri la finele campionatului, liderul Viitorul Santimbru, ce are avantajul a 7 puncte in plus, plus contracandidatele Muresul Vintu si Surianu Sebes, intarite serios in pauza competitionala si cu antrenori noi (Dan Manaila si Mihai Manea) pe bancile tehnice, vor folosi toata munitia din dotare in partea secunda a campionatului Ligii a IV-a.

Se anunta o primavara fierbinte in al 4-lea esalon, si poate cea mai incinsa lupta pentru suprematie din ultimii 5 ani! ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea