Industria Galda, deplasare dificila impotriva echipei conduse de Dan Manaila | Performanta Ighiu - disputa impotriva echipei secunde a UTA-ei "Batrana Doamna"

Vineri, 24 Martie 2017, ora 09:33
39 citiri
Industria Galda de Jos si Performanta Ighiu au parte de deplasari deloc facile, impotriva unor echipe din Vest, ce nu stiu ce inseamna infrangerea in 2017, in a 4-a etapa din returul Seriei a 4-a a Ligii a 3-a. In cazul in care combatantele din Alba vor reusi rezultate pozitive, ar insemna implicit o mana de ajutor data Unirii Alba Iulia, aflata in lupta directa cu cele doua in subsol.

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (locul 12, 17 puncte) - Industria Galda de Jos (locul trei, 29 de puncte), in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea