La turneul semifinal al juniorilor B1, Unirea Sannicolau Mare - CSS Blaj 5-2 (2-0) | Arbitraj potrivnic si a doua infrangere!

Sambata, 16 Iunie 2018, ora 22:31
37 citiri
In a doua zi din cadrul turneului semifinal al juniorilor B1 de la Sannicolau Mare, CSS Blaj a intalni Unirea, echipa gazda, pierzand cu 2-5 (0-2), echipa din "Mica Roma" suferind a doua infrangere, in conditiile in care au acuzat arbitrajul. "Mi-e scarba de ce s-a intamplat pe teren. Un arbitraj care si-a batut joc de noi, de copii si de parinti", a comentat antrenorul Ioan Mara.

Blajenii au punctat prin Nicula si I. Macarie, in actul secund, reducand scorul de la 0-3 la 2-3, dar cu doua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea