Liga a IV-a, etapa a 21-a, la Sugag, Transalpina - Viitorul Sintimbru 3-1 (2-0) | Meci nebun la Lunca Muresului, Fortuna - Olimpia Aiud 4-5!!!

Duminica, 07 Mai 2017, ora 17:00
40 citiri
La Sugag, intr-o interesanta partida a rundei a 21-a a Ligii a IV-a, Transalpina a invins Viitorul Sintimbru cu scorul de 3-1 (2-0), primul gol fiind marcat de Nelu Budin, antrenorul gazdelor.

O partida nebuna la Lunca Muresului, unde Olimpia, in inferioritate numerica a invins cu 5-4 (1-1), desi a jucat in inferioritate numerica din minutul 18!!!

Si Remus Esalnar, antrenorul Olimpiei a iesit la rampa la Lunca Muresului, acesta reusind un gol si o pasa decisiva, intr-o partida nebuna, cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea