Liga a IV-a, etapa a 28-a: Viitorul Sintimbru a pierdut net la Daia Romana, cu Dalia! Muresul Vintu noul lider si aproape campioana!

Duminica, 22 Mai 2016, ora 22:34
58 citiri
Muresul Vintu de Jos este noul lider al Ligii a IV-a, dupa etapa a 28-a si principala favorita la castigarea campionatului, dupa ce contracandidatele Surianu Sebes si Viitorul Santimbru au pierdut puncte pretioase in aceasta runda total favorabila vintenilor.

Fostul lider, Viitorul Santimbru a capotat la Daia Romana, rapus de Dalia Sport, o echipa intr-o forma de vis, cu 7 victorii consecutive si 9 meciuri invincibile, ce s-a impus net cu 4-1 impotriva echipei ce a pierdut astfel sefia. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea