Lucian Itu, capitanul Metalurgistului Cugir, inaintea derby-ului cu ASU Poli Timisoara: "Suntem motivati cand jucam asemenea meciuri, ce trebuie castigate cu inima"

Miercuri, 16 Martie 2016, ora 15:34
195 citiri
Lucian Itu, cel mai experimentat echipier al Metalurgistului Cugir, capitanul gazdelor crede ca miza derby-ului cu ASU Poli Timisoara, de vineri, de pe Stadionul "CSO" reprezinta un stimulent aparte pentru coechipierii sai.

"Este un joc important pentru noi, prin care ne putem apropia de primul loc. Am trait in cariera o multime de astfel de partide. Sunt partide in care dai totul, in care intri pe teren mai motivat ca oricand, sa arati ca esti cel mai bun, ca meriti sa castigi. Sunt genul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea