Munca in strainatate decimeaza efectivul Industriei Galda de Jos! Dupa Catalin Stef, pleaca "afara" alte doua "piese grele": Rodean si G. Goronea!

Vineri, 12 Ianuarie 2018, ora 18:31
58 citiri
Daca in privinta situatiei financiare sunt semnale ca in 2018 Industria Galda de Jos va beneficia de un buget majorat comparativ cu sezoanele anterioare, nu acelasi lucru se poate spunn in privinta efectivului de jucatori, trei titulari ai turului plecand la munca peste hotare! Formatia galdeana a pierdut in intersezon trei jucatori de baza, toti plecati in strainatate sa munceasca, portarului Catalin Stef - ajuns in Germania, alaturandu-se fundasul Bogdan Rodean (acesta pleaca pana in martie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea