Pentru Dan Manaila, in premiera in Liga a IV-a! Ovidiu Stoianof: "Vreau promovarea in esalonul tert cu Muresul Vintu de Jos"

Marti, 09 Februarie 2016, ora 11:55
101 citiri
In impozanta campanie de transferuri realizata de Dan Manaila pentru Muresul Vintu de Jos se distinge atacantul Ovidiu Stoianof, fotbalist care, prin CV-ul important, poate fi considerat "perla coroanei" in efectivul echipei clasate pe locul secund in ierarhia turului. "N-am jucat niciodata in cariera la acest nivel. Este o premiera pentru mine sa evoluez in Liga a IV-a. Antrenorul Dan Manaila este garantul acestei provocari, mi s-a prezentat proiectul si m-a atras perspectiva de a pune umarul", ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea