Printr-un comunicat de presa, AJF Alba isi precizeaza pozitia in diferendul cu CS Ocna Mures, in cazul "Cotoara"! De la "motiune de neincredere", la situatia juridica a lui... Sorin Corpodean!

Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 12:30
35 citiri
Dupa o lunga perioada de tacere, AJF Alba si-a precizat oficial pozitia in conflictul deschis declansat cu CS Ocna Mures, pe seama litigiului iscat cu clubul ocnamuresean in cazul "Cotoara", subiect ce a facut valuri in aceasta primavara, prin intermediul unui comunicat de presa, postat pe site-ul AJF Alba, text pe care il prezentam in cele ce urmeaza.

Sorin Corpodean, presedintele echipei de Liga a IV-a a anuntat ca la urmatoarea Adunare Generala a AJF Alba va solicita demisia presedintelui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea