Rapid CFR Teius, unde dintre cele mai vechi echipe din Alba, se retrage din Liga a IV-a! Adio fotbal, in retur, langa "Gara Mare"!

Joi, 22 Februarie 2018, ora 12:31
121 citiri
Rapid CFR Teius, una dintre echipele de traditie ale fotbalului judetean, isi intrerupe activitatea si se retrage in retur din Liga a IV-a Alba! Clubul feroviar, infiintat in 1930, a fost mereu prezent in aceste aproape 9 decenii in fotbalul amator, ajungand inclusiv in Liga a 3-a. Penultima clasata in ierarhia turului isi lega sperantele de supravietuire de ajutorul financiar anticipat in acest an dinspre CJ Alba spre AJF Alba, dar deocamdata lucrurile nu s-au miscat si s-a decis abandonarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea