Revoltat de arbitrajul din derby-ul cu CS Ocna Mures, Ioan Budin anunta retragerea Transalpinei Sugag din Liga a IV-a! Protest la AJF Alba, filmare si memoriu la FRF!

Marti, 10 Aprilie 2018, ora 15:31
111 citiri
Ioan Budin, finantatorul Transalpinei Sugag, nu si-a schimbat optica si ramane ferm pe pozitii, isi va retrage echipele din competitiile organizate de Asociatia Judeteana de Fotbal Alba, ca semn de protest pentru arbitrajul lui Mihai Domsa, in Sambata Mare, la partida din Liga a IV-a, de pe teren propriu, cu CS Ocna Mures, scor 4-5!

Amfitrionii au terminat intalnirea cu doi oameni mai putin, fiind eliminati Mura (72) - o decizie pripita a centralului si Rahovean (83), cand scorul era 4-3, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea