Romica David, golgheterul Ligii a IV-a Alba, dupa primul meci de baraj: "vrem sa ne revansam la Pecica, nu-i nimic pierdut"

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 15:34
63 citiri
Romica David este numele emblematic al Ligii a IV-a Alba din ultimii ani, avand la activ 4 titluri consecutive de golgheter, ce insumeaza peste 110 de goluri marcate.

Si in prima mansa a barajului de promovare cu Progresul Pecica, atacantul Performantei Ighiu s-a aflat in prim-planul actiunilor ofensive, reusind sa obtina penalty-ul din minutul 22, transformat de S. Turus, cand a provocat si eliminarea fundasului advers V. Gabor. Din pacate, varful campioanei din Alba a ratat si cea mai mare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea