Start spectaculos pentru Mihnea Costachi in Openul International de la Graz! Dupa o victorie impotriva unui maestru international indian, urmeaza meciul vietii lui!

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 23:59
23 citiri
Juniorul albaiulian Mihnea Costachi, care luna viitoare va implini 17 ani, a debutat excelent in Openul International de la Graz, o competitie foarte puternica, care reuneste la start in turneul principal 195 de jucatori din 33 de tari. Dintre acestia, 15 sunt mari maestri internationali, iar 30 maestri internationali.

Dupa o victorie fara emotii in prima runda impotriva austricului Lukas Leisch, a urmat o victorie spectaculoasa in runda a 2-a impotriva maestrului international Praveen Kumar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.