Suparare pentru galeria "Gruppo Arnsberg" *Suporterii albaiulieni nu primesc din partea organizatorilor decat 15 bilete la Final Four-ul Cupei Romaniei de la Sf. Gheorghe!

Marti, 10 Martie 2015, ora 12:33
79 citiri
Suporterii albaiulieni care compun galeria "Gruppo Arnsberg" sunt deranjati de faptul ca organizatorii Final Four-ului Cupei Romaniei de la Sfantu Gheorghe, de la finele saptamanii, nu le aloca decat un numar de 15 bilete, desi fanii echipei de baschet feminin CSU Alba Iulia au solicitat 30 de tichete. In mod normal, conform regulamentului din caietul de sarcini, ar trebui sa se asigure 10 la suta din capacitatea locatiei (care are 976 de locuri) pentru echipa vizitatoare, deci procentul oferit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea