Unirea Tasnad - Metalurgistul Cugir 2-2 (0-1)! Elevii lui Calin Moldovan de la extaz la agonie, au condus cu 1-0 si au egalat in final!

Sambata, 11 Noiembrie 2017, ora 16:58
54 citiri
Partida nebuna la Tasnad, Metalurgistul Cugir remizand cu nou-promovata Unirea, surpriza placuta a Seriei a 5-a. Gruparea de sub Dragana a trecut de la extaz la agonie, dupa ce a condus la pauza cu 1-0, satmarenii au intros insa rezultatul, iar vizitatorii au egalat intr-un final dramatic prin nou-intratul St. Radu.

Cugirenii au trait periculos acest joc, in care si-au atins partial scopul. Sunt 5 meciuri fara esec in dreptul trupei lui Calin Moldovan, care a coorat insa pe pozitia a 4-a in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea