Viitorul Spicul Daia Romana - revelatia turului in Liga a 4-a | Succes cu Energia Sasciori si locul secund pentru echipa lui Paul Ciuca! Olimpia Aiud a furnizat surpriza la Petresti

Miercuri, 30 Noiembrie 2016, ora 06:36
45 citiri
Viitorul Spicul Daia Romana este revelatia turului in Liga a 4-a, formatia condusa de Paul Ciuca terminand turul pe pozitia secunda, dupa victoria cu Energia Sasciori, din ultima etapa a turului.

Este o performanta pentru inimoasa formatie daiana, in conditiile in care Viitorul Spicul nu era creditata cu asemenea sanse.

In ultima runda, o imensa surpriza s-a inregistrat la Petresti, unde Olimpia Aiud a invins cu 4-3, dupa ce la un moment dat conducea cu 4-0, la mijlocul primei reprize, cursa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea