Crin Antonescu spune ca Basescu, Boc si Geoana lasa tara pe mana lui Udrea

Sambata, 23 Mai 2009, ora 19:13
1847 citiri
Crin Antonescu spune ca Basescu, Boc si Geoana lasa tara pe mana lui Udrea

"Romanii sunt mintiti astazi de Traian Basescu, Mircea Geoana si Emil Boc, pentru ca tara sa poata fi condusa de Elena Udrea", sustine liderul PNL si candidat la prezidentiale, Crin Antonescu.

Acesta a spus sambata, la Braila, ca a sesizat ca actualii guvernanti "au sacrificat bugetele Educatiei si Armatei pentru ca doamna Udrea sa aiba ce gestiona la ministerul pe care il conduce"

Pe de alta parte, Crin Antonescu a criticat promisiunile neonorate din campania electorala ale PSD si PD-L. "Dupa ce au ajuns la putere, au spus ca nu pot da ce au promis, ca este criza economica. Acum, aflati din nou in campanie electorala, spun ca se vad semne de redresare a economiei si cer votul din nou, zicand iar ca vor face ce au promis. Cine minte in politica trebuie sa dispara!", a punctat liderul liberal, dupa cum se arata intr-un comis remis Ziare.com.

Crin Antonescu a criticat, totodata, situatia creata in domeniul agriculturii prin schimbarea conducerii APIA. "La APIA nu se mai stie cine este seful, iar cei care au de suferit sunt agricultorii, oamenii care muncesc si produc, nu Traian Basescu, nu Mircea Geoana, nu Emil Boc", a declarat presedintele PNL.

Crin Antonescu a subliniat ca la alegerile europarlamentare din 7 iunie, romanii vor avea posibilitatea de a pedepsi prin votul lor haosul si lipsa de solutii de care se face vinovata actuala guvernare, girata de Traian Basescu.

"In acest an, Romania va scapa de blestemul de a alege intre doi comunisti, asa cum s-a intamplat in 2004, cand in turul doi au intrat Traian Basescu si Adrian Nastase. La toamna, avem sansa ca dupa 20 de ani sa alegem un altfel de presedinte pentru ca turul doi nu va mai fi intre doi comunisti, ci intre doi dobrogeni, eu si Traian Basescu", a spus Crin Antonescu.

Presedintele liberal a vizitat sambata orasul Braila si comunele Chiscani, Tichilesti, Tufesti, impreuna cu vicepresedintele PNL Norica Nicolai si senatorul Constantin Cibu.

B.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Crin Antonescu Udrea, #Crin Boc Basescu , #alegeri europarlamentare 2009