Dragnea acuza ca pedelistii se dau pesedisti si impart mita electorala

Vineri, 05 Iunie 2009, ora 16:34
1066 citiri
Dragnea acuza ca pedelistii se dau pesedisti si impart mita electorala

Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, a declarat ca PSD nu a facut actiuni de manipulare si fraudare a alegerilor si de fapt cei din partidele rivale se dau drept membri PSD si ofera mita electorala cetatenilor.

"Ni s-au semnalat numeroase actiuni de intimidare a simpatizantilor nostri si am primit numeroase semnale din organizatiile locale a PSD ca se exercita presiuni asupra primarilor PSD ca daca vor continua sa faca activitati de campanie electorala nu vor mai primi fonduri. Le transmit clar ca fondurile au fost alocate in mod egal.

La Bistrita Nasaud conducerea PD-L a mers la fiecare primar PSD amenintandu-l ca nu va mai primi fonduri daca face campanie. Si daca o lasa mai moale in aceste alegeri vor fi ajutati cu bani pentru drumuri si alte proiecte", a declarat social democratul.

Dragnea a mai spus ca exista persoane care pretind ca fac parte din PSD si incearca sa racoleze cetateni si le ofera avantaje, dar PSD respinge categoric aceste actiuni.

"Asa zisul membru PSD care a aparut intr-un filmulet video nu este membru nostru la organizatia sectorului 1. Conducerea aceste organizatii respinge categoric ca este membru acolo. A fost sesizat Biroul Electoral Central care va sesiza politia, iar acestia vor demara urgent o ancheta", a mai spus presedintele Consiliului Judetean Teleorman.

Mai mult chiar, Dragnea le-a transmis cetatenilor care primesc cadouri mita electorala ca se expun unor riscuri mari si primesc ani grei de puscarie. Social democratul a subliniat faptul ca in cursul noptii de joi spre vineri niste persoane de la PD-L Teleorman au oferit alimente drept mita electorala.

"La Teleorman s-au impartit mai multe cantitati insemnate de pui si alte produse alimentare. Acestor persoane li s-au intocmit dosare penale si politia le ia declaratii in acest moment.

Unii au recunoscut ca au impartit si altii ca au primit in schimbul votului pentru PD-L. Astfel ca vom monitoriza permenanet aceste actiuni si toate sectiile de politie judetene sunt pregatite sa supravegheze turismul electoral", a mai declarat acesta.

Liviu Dragnea a subliniat faptul ca pentru PSD este important ca alegerile sa ramana o lupta de idei si sa nu se tranforme int-un meci de offsaid. A mai precizat ca PSD va avea grija ca procesul de votare de duminica sa se desfasoare in mod civilizat.

Liviu Dragnea a mai spus ca in aceasta campanie s-a discutat mult cu tinerii ceea ce este un lucru foarte bun.

Liviu Dragnea, la un pas de moarte. Medicii au reușit să-l stabilizeze pe fostul lider PSD
Liviu Dragnea, la un pas de moarte. Medicii au reușit să-l stabilizeze pe fostul lider PSD
Liviu Dragnea (61 ani), fostul lider PSD, a avut o cumpănă grea, din cauza unui accident vascular suferit pe când era plecat din țară. El a vorbit pentru prima dată despre acest episod, la...
Consiliul Politic Naţional al PNL a aprobat fuziunea cu ALDE și alianţa electorală cu PSD pentru europarlamentare. Nicolae Ciucă: ”Există entuziasm”
Consiliul Politic Naţional al PNL a aprobat fuziunea cu ALDE și alianţa electorală cu PSD pentru europarlamentare. Nicolae Ciucă: ”Există entuziasm”
PNL a anunțat duminică seară, 24 martie, deciziile care au fost luate în urma ședinței Consiliului Politic Naţional. În primul rând, a fost aprobat protocolul de fuziune PNL cu ALDE,...
#Liviu Dragnea, #mita electorala, #acuza PDL, #alegeri europarlamentare, #europarlamentare 2009 , #alegeri europarlamentare 2009